PS:BREDDE
Creative Space

Creative Space er et nytt tilbud for alle ungdommer i Hamar. Dette er et fritt hengested for deg og dine venner. Her kan du slappe av, gjøre lekser, spise sammen eller danse. Creative Space har også et område som kan anvendes til uformelle dansetreninger, hvor alle er velkomne. 

 

Dette er et gratis tilbud, og man betaler ikke for å bruke danseområde eller fellesarealene. 

 

JamNight
Siste fredagen i måneden arrangerer vi åpen JamNight for ungdom!

 

Ungdommens Kulturhus

Ungdommens Kulturhus er et sted hvor ungdommen selv får være utøvere, produsenter og skapende kunstnere i egne prosjekt. Her vil de unge selv sette opp alt fra danseforestilling til teater, og det er bare fantasien som setter grenser. Vi stiller med blackbox (visningsrom) og teknisk rigg.

Vi velger ut fem ulike prosjekter i løpet av et år. Når man har blitt valgt ut vil du/dere kunne anvende prøvelokaler gratis, få råd og oppfølging av kyndig veileder gjennom, og konstruere en hel forestilling på egenhånd. 

Har du et prosjekt du ønsker å realisere?

Send en prosjekt til therese@psdans.no

Økonomisk støtteordning
Vi ønsker at alle skal få mulighet til å danse og oppleve glede med bevegelse. Er du i en situasjon hvor dette er en utfordring grunnet økonomiske eller sosiale problemer? Hvert semester får to elever dekket kursavgifter av Ps:Bredde. Dette er en ordning som holder søkere og mottakere anonyme.

 

Ønsker du å søke? Send en mail til therese@psdans.no