1/12

PS:En arena for Dans utfører og skaper produksjoner som ønsker å gjøre dansekunst tilgjengelig og for alle. Vi ønsker å være en base for dansekunstnere i Innlandet hvor de kan utvikle og utøve sine kunstnerskap.
Vi ønsker å utvikle dansefeltet i Innlandet sammen med lokale, nasjonale og internasjonale aktører og kompanier. Vi opplever stor verdi i møteplasser og prosjekter hvor profesjonelle utøvere skaper noe sammen med barn og unge. Dette har blitt en viktig komponent i flere av våre prosjekter. 


PS:Produksjoner har en visjon om å skape uforglemmelige kunstopplevelser som er betydningsfulle og tilgjengelige. 

produksjoner
 
MOVE Dansefestival 

 

MOVE Dansefestival er en festival spekket med dans midt i sentrum i Hamar by. MOVE byr på et rikt program med kurs, workshops, forestillinger og visuelle opplevelser med aktører fra både Innland og utland. Festivalen er ikke bare for dansere, med det er en fantastisk folkefest med kurs for de som ikke danser og forestillinger for de som helst bare vil se på. Dette er en festival med stor bredde som passer for både barn, unge og voksne. Festivalen er familievennlig, men har i tillegg arrangement kún for voksne.

Les mer

Dans på stien

 

Dans på stien er en vandrende forestilling hvor ulike dansemiljøer i Innlandet inviteres til å skape en opplevelse der bevegelse, dans og naturen binder forestillingen sammen. Langs vandringen får du oppleve ulike poster fylt med dans, musikk, installasjoner og poesi. Dette er en kunstopplevelse av de sjeldne, og vi vil tørre å påstå det er gåsehudgaranti. 

Les mer

Nøtteknekkeren iMelkeveien

En tidløs klassiker får helt ny drakt når Melkeveien utforsker Tsjajkovskijs fantastiske musikk og Nasjonalballettens prima forteller historien om en voksen Clara, som gjenopplever barndommens magi.

“Fabelaktig forestilling”

“Vanskelig å ikke la seg bevege”

- Hamar Arbeiderblad

 

Les mer