nrk
nrk

press to zoom
Hamarrevyen016_edited
Hamarrevyen016_edited

press to zoom

press to zoom
nrk
nrk

press to zoom
1/8
ForsideBildeUt.png
PS:UT
PS:Dans bidrar og samarbeider på ulike arenar. Vi har danset på Idrettsgallaen, Ringsakergallaen, Broadway Baby, Hamarrevyen, Sommer Åpent, Norge NÅ, Norske Talenter osv. Vi sender ut danseinstruktører og pedagoger som underviser på Wang toppidrett Hamar, Høyskolen i Innlandet, Løten Kulturskole, Stange kulturskole og er i et samarbeid med Hamar Kulturskole. 

 

Utleie av pedagoger

PS:Ut tilbyr utleie av danseundervisning til både danseskoler, kulturskoler, skolearrangement, brudevals, utdrikkningslag eller lignende. Er dette noe for dere? Gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat. Kontakt: hanna@psdans.no

 

Bestilling av danseinnslag og show 

Ønsker du et underholdningsinnslag, dansenummer eller et show? Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dette er noe for dere. Vi tilbyr koreografer og dansere av stor variasjon og høy kvalitet som kan bidra til det lille ekstra dere ønsker til deres arrangement. 
Kontakt: therese@psdance.no 

 

Utleie av lokaler

Kontakt: hanna@psdans.no

 

Bursdag

Vil du feire din bursdag hos oss? Vi vil gjerne at du skal få tidenes bursdag fylt av dans, lek og feststemning. Fra 1. klasse og oppover. Vi tilbyr: 

  • Pyntet langbord

  • Danseworkshop med en av våre dyktige pedagoger

  • Pølser eller pizza og brus til alle.

  • En gave til bursdagsbarnet
    PRIS:

  • 2000 kr inntil 15 barn (1 pedagog, med hjelp av foreldre)

  • 3000 kr inntil 30 barn (2 pedagog, med hjelp av foreldre)

 

Ønsker du mer info eller vil booke? Send en mail til: hanna@psdans.no