top of page

lør. 22. juni

|

Furuberget

12:00: Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Hjertelig velkommen til et gledelig gjensyn med alle favorittdyrene i Hakkebakkeskogen!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
12:00: Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
12:00: Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Tid og sted

22. juni 2024, 12:00 – 13:00

Furuberget, Limhusvegen 35, 2315 Hamar, Norge

Om arrangementet

Velkommen til et gjensyn med Thorbjørn Egners velkjente klassiker i Innlandets flotte skog! Her i skogen bor en fin gjeng med små og store dyr, med den late, men livlige Klatremus i spissen. Vennene hans er blant andre kloke Morten Skogmus, bakermester Harepus og gode gamle Bamsefar. Vi skal selvsagt ikke glemme Mikkel Rev og Petter Pinnsvin, som også bor i skogen, men de er ikke særlig snille.

Alt er altså ikke bare idyll. Mikkel Rev både stjeler og vil spise de små musene. Men det er først når Petter Pinnsvin prøver å spise bestemor Skogmus at Morten får nok. Han lager en lov som han vil at alle skal følge – der alle i skogen må være snille med hverandre! Kanskje det blir litt tryggere i skogen nå?

Under forestillingen får barna ta del i et eventyrlig univers hvor de får bli med å lure Mikkel Rev, delta i letingen etter Brumlemann og synge med på de kjente og kjære sangene sammen med Klatremus. Kanskje noen heldige barn får hilse på dyrene også?

I forkant kan barna også få oppleve «Hakkebakkeland» på vei inn til forestilling, der de kan få ansiktsmaling og delta på ulike aktiviter. Dette vil foregå 45 minutter før forestiling, og er helt gratis.

Lokasjon:

Forestillingen vil foregå i Furubergskogen, en kort gåtur fra Hedmarkshallen! Det vil bli skiltet og det kommer en veibeskrivelse på mail når det nærmer seg.

Billetter:

Pris: 195 kr (gjelder barn, voksen, student og honør. Barn under 2 år er gratis!)

Ps:Prosjekter har et sterkt ønske om å invitere de som står i vanskelige økonomiske situasjoner, fordi vi mener kulturopplevelser er viktig! Vi deler derfor ut noen gratisbilletter til denne forestillingen hvert år. Send mail til emilie @ psdans.no for forespørsel av gratisbilletter. Merk mail: «Gratisbilletter Hakkebakkeskogen»

Praktisk:

- Forestillingen vises i skogen på et ulendt terreng. Anbefaler derfor ikke barnevogner. Rullestolbrukere ta kontakt til emilie@psdans.no på forhånd.

- Om dere har med ledsager er det bare å vise frem id i inngangsparti, du trenger ikke billett

- Det er lurt å ta med sitteunderlag, da dere vil sitte rett på bakken.

- Utover skogens naturlige toalett er det ikke satt opp WC, det er derfor lurt å gå på do før forestillingene.

- Det blir forestilling uansett vær, ta med klær etter forholdene.

* REFUSJON: refusjon av feilkjøp, bytting av dager og lignende må skje innen 3 dager før forestillingsdag

Dele dette arrangementet

bottom of page