top of page

PS:En Arena for Dans utfører og skaper prosjekter som ønsker å gjøre dansekunst tilgjengelig og for alle. Vi ønsker å være en base for dansekunstnere i Innlandet hvor de kan utvikle og utøve sine kunstnerskap. Vi ønsker å utvikle dansefeltet i Innlandet sammen med lokale, nasjonale og internasjonale aktører og kompanier. Vi opplever stor verdi i møteplasser og prosjekter hvor profesjonelle utøvere skaper noe sammen med barn og unge. Dette har blitt en viktig komponent i flere av våre prosjekter. 


PS:Prosjekter har en visjon om å skape uforglemmelige kunstopplevelser som er betydningsfulle og tilgjengelige. 

prosjekter
dans på stien
Move
MOVE Dansefestival 

 

MOVE Dansefestival er en festival spekket med dans midt i sentrum i Hamar by. MOVE byr på et rikt program med kurs, workshops, forestillinger og visuelle opplevelser med aktører fra både Innland og utland. Festivalen er ikke bare for dansere, med det er en fantastisk folkefest med kurs for de som ikke danser og forestillinger for de som helst bare vil se på. Dette er en festival med stor bredde som passer for både barn, unge og voksne. Festivalen er familievennlig, men har i tillegg arrangement kún for voksne. Neste festival er siste helgen i august 2024; 30. - 01. august! Velkommen!

Les mer

Dans på stien

 

Høstens vakreste eventyr! Dans på stien er en vandrende forestilling hvor ulike dansemiljøer i Innlandet inviteres til å skape en opplevelse der bevegelse, dans og naturen binder forestillingen sammen. Langs vandringen får du oppleve ulike poster fylt med dans, musikk, installasjoner og poesi. Dette er en kunstopplevelse av de sjeldne. Dans på stien blir 28. sept 2024.

Les mer

nøtt
Nøtteknekkeren i Melkeveien

En tidløs klassiker får helt ny drakt når Melkeveien utforsker Tsjajkovskijs fantastiske musikk og Nasjonalballettens prima forteller historien om en voksen Clara, som gjenopplever barndommens magi. Dette er et samarbeid mellom Hamar Kulturhus, Danselinja på Stange og Melkeveien.

“Fabelaktig forestilling”

“Vanskelig å ikke la seg bevege”

- Hamar Arbeiderblad

 

Les mer 

HAKKEBAKKESKOGEN

Velkommen til et gjensyn med Thorbjørn Egners velkjente klassiker i Innlandets flotte skog! PS:Dans satt opp for første gang Hakkebakkeskogen ute i Furubergskogen i Hamar sommer 2021 med stor glede, noe vi ønsker å gjenta hver sommer fremover. Forestillingen er godt preget med dansenummer og skuespillere i alle aldere. Super familieforestilling!

 

Les mer