top of page
PS:PROFESJONELLE

I Hamar blir det stadig flere dansekunstnere som ønsker å bo- og leve av dansen.

Vi ønsker å bidra til et robust og inspirerende kulturliv, hvor profesjonelle dansere har en arena hvor man blir sett, tatt vare på og hørt. PS:Profesjonelle er til for å tilrettelegge for kunstnere som har tilknytning Hamar omegn, og gi dem gode forutsetninger for et fruktbart arbeidsliv innen kunsten. Vi tilbyr blant annet residens, PRODA-klasser, bokollektiv, dansekollektiv og har stadig Open Call til forskjellige prosjekter!
 

basement RESIDENS

Basement Residens er et arbeid- og gjesteopphold i hjerte av Hamar sentrum. Residensen inviterer kunstnere til en uforstyrret og konsentrert arbeidsperiode med rom for forskning og refleksjon. Kunstnere får i denne perioden fritt spillerom til å utforske sitt prosjekt i gode arbeidslokaler, noe som vekker skaper glede, inspirasjon og er et bidrag til et innovativt kunstfelt.

Det er åpen tilnærming til kunstnerskap, men bevegelse må være kjerneelementet i arbeidet. Oppholdet avsluttes med en visning av work in progress eller ferdig prosjekt, i tillegg til mulig visning under MOVE Dansefestival eller “Dans på Stien”.

 

Mer info om residens og tidligere residenser finner du her 

 

Residens
Residens.jpg
Dansekollektiv
spire danseKOLLEKTIV

SPIRE Dansekollektiv er et ettårig tilbud for nyutdannede dansekunstnere hvor man får man utvikle sitt kunstnerskap og utforske egne ideer, i tillegg får man ta del i to danseproduksjoner av ulike koreografer som utøver. 
 

Under dette året ønsker vi at unge dansekunstnere får et år viet til å utvikle sitt kunstnerskap, samtidig som man kan orientere seg i et utfordrende og spennende dansefelt i trygge rammer. Gjennom ett år i SPIRE Dansekollektiv skal man teste forskjellige roller og arbeidsoppgaver man møter i hverdagen som dansekunstnere. 

Vil du vite mer om SPIRE, trykk her

spire_edited.jpg
Proda
proda hopp.jpg
PRODA

I samarbeid med DansINN tilbyr vi profesjonell dansetrening for utdannede eller erfarne dansere. Tilbudet er til for faglig utvikling, inspirasjon og er et møtested for dansere i Innlandet. Annenhver uke tilbys det klasser i forskjellige dansestiler med ulike og spennende dansekunstnere. 

OPEN CALL

Vi søker stadig utøvere og prosjekter til våre produksjoner.

Trykk her for å se hva vi er på utkikk etter nå!

open call.jpg
Open call
bottom of page