MOVE Dansefestival

 

MOVE er en dansefestival med variert program, med fokus på å formidle ulike sider ved dansen! Festivalen retter seg mot barn, unge og amatører, men også mot de profesjonelle i dansefeltet.

 

Hva kan publikum oppleve under festivalen?

MOVE har som mål å gjøre dans folkelig og tilgjengelig for alle. I samarbeid med andre lokale aktører fyller vi Hamar sentrum med danseopplevelser i forskjellige sjangre og gir Hamars befolkning et mangfoldig bilde av hva dans er. Vi byr på en vakker, kulturell byvandring du ikke vil gå glipp av, der du vil få se både profesjonelle dansere, amatørgrupper og barne og ungdomsgrupper i aksjon.

MOVE vil også i 2021 ha et samarbeid med Hamar Streetart, som vil være med å prege bybildet under festivalen.

Vi inviterer til stort show på Stortorget der både lokale, nasjonale og internasjonale dansere gjester dansegulvet. Du får delta i «hele torget danser» og vise dine beste danse-moves på åpent dansegulv i etterkant av showet. Her lover vi høy «god-stemning-faktor»! Festivalen har hvert år avsluttet med All Styles Battle, der man kan være med å konkurrere i par, eller komme for å se på og oppleve stemningen!

 

 

Forestillinger:

MOVE har hvert år ulike forestillinger på programmet, ofte i samarbeid med andre kulturinstitusjoner som Hamar Kulturhus og Teater Innlandet. Nasjonalballetten Ung, Kaboom av Subjazz, STATE av Ingrid Fiksdal og GESTR av FRIKAR er forestillinger som tidligere har gjestet festivalen, i tillegg til forestillinger på Kunstbanken bestående av ulike profesjonelle prosjekter.

 

Vil du danse?

MOVE tilbyr mange ulike workshops med inspirerende instruktører for alle aldre, der du kan få en smakebit av hva som foregår i PS:Dans sine dansesaler på ukentlig basis. I samarbeid med Hamar Salsaklubb har MOVE også Salsafest på programmet for de over 18 år, med introduksjonskurs i salsa etterfulgt av åpent dansegulv og drikke i baren. Vi 

 

For de profesjonelle: 

Vi ønsker å løfte frem de profesjonelle i bransjen vår! I forkant av hver festival plukker vi ut fem dansere/kompanier som får vise sitt prosjekt under MOVE. Disse er å se ute i bybildet, men også i en egen forestilling. Ønsker du å søke med ditt prosjekt? Ta kontakt!

MOVE tilbyr også PRODA-klasse, panelsamtale og seminarer i aktuelle temaer! Her er det store muligheter for å knytte nye kontakter, over en felles lunsj. Vi ønsker å bygge dansemiljøet i Innlandet, og ser på det som viktig å samles, snakke sammen og ikke minst inspirere hverandre.

 

Velkommen til festival 27-29.august, 2021!

 

www.movedansefestival.com

 

Kontakt MOVE Dansefestival: 

Kunstnerisk ansvarlig: Therese Slob, therese@psdans.no

Produksjonsansvarlig: Hanna Eikli, hanna@psdans.no

LOGO%20MOVE%20Dansefestival_edited.png