top of page
KLATREMUS OG ALLE DE ANDRE DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN

 

Tusen takk for alle som kom å så på årets forestilling! Vi gleder oss til 2023! 

Velkommen til et gjensyn med Thorbjørn Egners velkjente klassiker i Innlandets flotte skog! Her i skogen bor en fin gjeng med små og store dyr, med den late, dog livlige Klatremus i spissen. Vennene hans er blant andre kloke Morten Skogmus, bakermester Harepus og gode gamle Bamsefar. Vi skal selvsagt ikke glemme Mikkel Rev og Petter Pinnsvin, som også bor i skogen, men de er ikke særlig snille.

Alt er altså ikke bare idyll. Mikkel Rev både stjeler og vil spise de små musene. Men det er først når Petter Pinnsvin prøver å spise bestemor Skogmus at Morten får nok. Han lager en lov som han vil at alle skal følge – der alle i skogen må være snille med hverandre! Kanskje det blir litt tryggere i skogen nå? 

 

Under forestillingen får barna ta del i et eventyrlig univers hvor de får bli med å lure Mikkel Rev, delta i letingen etter Brumlemann og synge med på de kjente og kjære sangene sammen med Klatremus. Kanskje noen heldige barn får hilse på dyrene også?

Forestillingen vil foregå ute i Furubergskogen, med skogen som bakteppe.

 

Ps:Prosjekter har et sterkt ønske om å invitere de som står i vanskelige økonomiske situasjoner, fordi vi mener kulturopplevelser er viktig! Vi deler derfor ut noen gratisbilletter til denne forestillingen hvert år. Send mail til emilie @ psdans.no for forespørsel av gratisbilletter. 

 

Kontakt Hakkebakkeskogen:

Regissør og prosjektleder: Hanna Eikli, Hanna @ psdans.no

Kunstnerisk ansvarlig: Therese Slob, therese @ psdans.no

Produsent og billetter: Emilie Fuglestad, emilie @ psdans.no

 

attachment.png
attachment.jpeg
image001-2.png
attachment-4.png
attachment-2.png
Skjermbilde 2022-06-01 kl. 10.44.27.png
image003.png
Hakkebakkeskogen Hamar Furnes PS:Dans
Hakkebakkeskogen Hamar Furnes PS:Dans Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen
bottom of page