top of page

fre. 30. aug.

|

Hamar

Dark Romantic Lovers - Danseforestilling

Dark Romantic Lovers - Danseforestilling
Dark Romantic Lovers - Danseforestilling

Tid og sted

30. aug. 2024, 21:00 – 22:00

Hamar, Torggata 81, 2317 Hamar, Norge

Om arrangementet

“Dark Romantic Lovers” / Danseforestilling

30.08.24, 21:00, PS:Dans / Scenen

Billettpris: 120 kr / 50 kr UngINN

I ‘Dark Romantic Lovers’ møter du tre karakterer, i en slags hybrid av noe menneskelig, en skapning og kanskje til og med noe ikke-eksisterende. De befinner seg i et kaotisk univers, der ingenting er for stort, for mye, for lite eller for rart. De hengir seg til sine impulser, sine lyster og viser oss det som bor i hele dem. Spørsmålet er bare: vil vi se på når de viser seg fra sine mørkeste sider?

Dark Romantic Lovers er et nytt prosjekt av Rina Rosenqvist, skapt i tett samarbeid med danserne Elisabeth Ludwig, Astrid Ødegård og Tuva Ring. Prosjektet har premiere under MOVE Dansefestival 2024.

RINA ROSENQVIST (f.1992) har en BA i utøvende dans fra UiS (2016).  Rina arbeider utøvende, medskapende og skapende i ulike kunstneriske kontekster og konstellasjoner (scenekunst, teater, billedkunst). Her har hun jobbet for bl.a. Bananaz, Ludvig Daae, Ida Wigdel, Inés Belli, Linda Birkedal, Theater F, Goro Tronsmo, Hagit Yakira, Roskva Yasmin Andersen, Live Skullerud, Mari Angell og Infopsin. Hennes eget arbeid har blitt presentert ved Dansens Hus, RAS, Bærum Kulturhus, LungA Festival (Island) og List i Ljosi (Island). Rina har også vært en aktiv pådriver i opprettelsen og drifting av Montebøllo kunstkollektiv, et arbeidsrom/samlingspunkt for kunstnere med ulike disipliner fra det frie feltet i Oslo.

Billetter

 • Billett voksen

  Fra kr 50,00 til kr 120,00
  • kr 120,00
   +Tjenestegebyr på kr 3,00
  • kr 50,00
   +Tjenestegebyr på kr 1,25

  Total

  kr 0,00

  Dele dette arrangementet

  bottom of page