top of page

søn. 21. apr.

|

Hamar

Popping Workshop med IBOU

Popping Workshop med IBOU
Popping Workshop med IBOU

Tid og sted

21. apr. 2024, 16:00 – 20:00

Hamar, Torggata 81, 2317 Hamar, Norge

Om arrangementet

Søndag 21.april er det Popping Workshop med Ibou på PS:Dans! 💥

Ibrahima Diouf er en danser, koreograf og danselærer fra Rufisque, Senegal og bor nå i Oslo. I mange år trente, battla og jobba han for å skape dansemiljø i hjembyen sin. Han lærte seg popping ved å studere opplæringsvideoer og battles av dansere han så opp til, samtidig som han tok kurs på skola Ecole des Sables for å studere moderne og tradisjonell afrikansk dans. Etter dette flyttet han til Paris for å vidreutvikle dansen sin og gikk tre år på streetdance-skolen Juste Debout.

Idag er Ibou aktiv i battlescenen og har vunnet både nasjonale og internasjonale konkurranser som blant annet Juste Debout Abidjan Popping (CI), DuoStyle (SEN) og Popping Soul Session Extended 2023. Han underviser mye og har undervist på plasser som Subsdans, Flow Dance Academy, Bårdar, Rufisque Culturel Center og Paris Dance School Studio. 

Vi gleder oss MASSE til å få Ibou til Hamar, og er så glad for å få lære Popping av en virkelig dyktig danser! Siden vi ikke har Popping i Hamar til vanlig, kjører vi åpent nivå for 5-7.klasse/ungdom/voksne! 

Ibou er ikke bare en rå danser, men han er flink til å lære bort og tar seg god tid så alle skal føle mestring! Velkommen!💥

Kl. 16:00-17:30 Workshop Del 1

Kl. 17:30-18:30 Felles Pause

Kl. 18:30-20:00 Workshop Del 2

Workshopen består av både del 1 og del 2 og koster 300 kr. Vippses i døra.

Vi poppes!💥

Dele dette arrangementet

bottom of page