top of page

søn. 19. nov.

|

PS:Dans

UTLYSNING: Basement Residens

Vi utlyser dansere og kunstnere til residensperiode hos oss i janaur 2024.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
UTLYSNING: Basement Residens
UTLYSNING: Basement Residens

Tid og sted

19. nov. 2023, 00:00

PS:Dans, Torggata 81, 2317 Hamar, Norge

Om arrangementet

Basement Residens er et arbeid- og gjesteopphold i hjerte av Hamar sentrum. Residensen inviterer kunstnere til en uforstyrret og konsentrert arbeidsperiode med rom for forskning og refleksjon. ​ Til residensen er det åpen tilnærming til kunstnerskap, men bevegelse må være kjerneelementet i arbeidet. Oppholdet avsluttes med en visning av work in progress eller ferdig prosjekt, i tillegg til mulig visning under MOVE Dansefestival eller “Dans på Stien”.

Denne utlysningen gjelder for residens periode i januar 2024. Lengde på residensen kan være fra to dager til to uker, skriv ønsker lengde i søknaden. ​ For å kunne søke på residensen må man være utdannet, profesjonell kunstner eller leve av sitt kunstnerskap. Utover det oppfordres alle kunstnere til å søke, uavhengig av kjønn, bosted, alder og hvor man er i karriereforløpet. Alle kunstformer er velkommen men som nevnt tidligere skal bevegelse være sentralt i prosjektet.

Residensen tilbyr: - Bruk av dansestudio, prøvesal eller blackbox - Veiledning og mentoring i residensperioden - Overnatting i SPIRE Dansekollektiv - Visning i Basement Scene med prøvepublikum - Arbeidsfellesskap om ønskelig - Mulighet under MOVE Dansefestival og Dans på Stien ​ *Residensen dekker ikke reise og kost ​ Ønsker du å søke? Send inn en kort prosjektbeskrivelse som inneholder: - CV og kort beskrivelse om deg selv - Motivasjon til residensoppholdet - Tematikk og hva du ønsker å utforske under residensen ​ Søknad sendes til: Emilie@psdans.no

Dele dette arrangementet

bottom of page