top of page

man. 21. juni

|

Hamar

UTLYSNING: Ledig plass i dansekollektivet!

Dansekollektivet- et hjem med unik mulighet for utvikling og erfaring

UTLYSNING: Ledig plass i dansekollektivet!
UTLYSNING: Ledig plass i dansekollektivet!

Tid og sted

21. juni 2021, 00:00

Hamar, Dr. Waalers gate 42, 2321 Hamar, Norge

Om arrangementet

Ønsker du å bo sammen med andre dansere, være en del av PS:Dans-teamet og utvikle dansemiljøet i Hamar regionen?

I Dansekollektivet kan du bo billig og få en rekke muligheter til å utvikle deg som danser og innen prosjektutvikling. I tillegg til å være med å bygge dansemiljøet og danseprosjekter kan du også være en del av Kreativ Lab.

Kreativ Lab er et forum hvor unge kunstnere får en plattform til å utvikle egne ideer. Her er det den unge kunstneren i sentrum. Gjennom samtaler, workshops og ideutveksling får man hjelp å redskap til å utvikle gjennomføre sitt eget prosjekt. 

Du får: -Gratis danseklasser på PS:Dans og PRODA -Kreativ lab -Gratis tilgang på dansestudio -Mulighet til å vise eget prosjekt under MOVE Dansefestival eller Dans på stien 

Du må: -Være med å bygge dansemiljøet i Hamar regionen: frivillig miljøarbeider/vertskap fire timer i uka. -Jobber som frivillig under MOVE Dansefestival og Dans på stien. -Mulighet for undervisning / shows / danseprosjekter: honorert etter avtale.

Lær teori og praksis om blant annet: -prosjektutvikling -søknads skriving -budsjettering

Husleie pr. måned, delvis møblert og inkl. strøm/internet: -enkeltrom: 3400kr -dobbeltrom 2400kr pr. pers.

Leiligheten er 104 kvm, med sentral beliggenhet og god bussforbindelse. Interessert? Send søknad til info@psdans.no med CV, motivasjon og hvorfor vi skal velge deg til dansekollektivet innen 20. juni.

Er du nyutdannet danser eller lurer på om du skal satse på dans og vil lære om hva det vil si å leve som danser -da er dette noe for deg! Perfekt i kombinasjon med deltids studie eller en annen deltidsjobb.

Håper å høre fra deg!

Dele dette arrangementet

bottom of page